Как да карате настрани, без да въртите волана (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Тези т.нар. всепосочни колела са проектирани от жителя на Канада Уилям Лидиард. В резултат на това колата може да се движи в абсолютно всяка посока: настрани, по диагонал, с приплъзване назад или напред, както и въртене на място.

Всепосочените колела не са уникална иновация. Те са разработени и от големи автомобилни производители като Toyota и Honda. Но дизайнът на Лидиард се оказа по-съвършен и не изисква значителна модернизация на колата. Колелата могат да се движат по всякакви повърхности и не се страхуват от шофиране в дъжд и локви.

Тези колела са създадени от Лидиард преди пет или шест години, но нито една автомобилна компания все още не се е заинтересувала от тази технология. А тя е създадена да улесни паркирането и маневрирането в тесни пространства. Автомобилните компании поеха по различен път, предлагайки автономни системи за паркиране, но вижте все пак какво предлага канадецът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Аръков откри щастието си

Иво Аръков най-сетне откри подходяща жена за себе си и изглежда щастлив с нея. Сексапилната Габриела Николаева е актуалната любов на актьора – до скоро той избягваше да демонстрира връзката си с хубавицата, но вече не я крие и даже си позволява да пуска снимки с нея в социалната мрежа. […]