Компютрите на Apple също ще се отключват с лицево разпознаване

NetNews

Една от ключовите промени при iPhone X бе премахването на бутона в долната част на дисплея, където се намираше отпечатъка за пръстов отпечатък и добавянето на Face ID, което от части да го замени. Докато слуховете за това, че следващия iPhone ще върне пръстовия отпечатък под дисплея стават все по-вероятни, то сега се появиха други такива затова, че от Apple работят по проект, който да позволява тяхното отключване с лицево разпознаване.

Към момента някои от лаптопите на марката предлагат възможност за отключване и достъп до различни функции чрез Touch ID и малък бутон при клавиатурата, но изглежда че той може да остане в историята.

Според слух от Apple Leaks, компанията от Купертино ще вгради сензори за лицево разпознаване в новото поколение на своите лаптопи и компютри. Засега не се споменава кога точно ще се случи това, но със сигурност няма да е на следващото събитие на Apple, което трябва да представи следващия MacBook.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ал. Стойков от ГЕРБ – Ямбол за заема от 9 млн. лв.: Даваме последователна подкрепа за всички предложения на общинска администрация

„Като група в почти две годишната история на този общински съвет водим последователна подкрепа за всички идеи, всички предложения на общинска администрация, които са в интерес на града за развитието на инфраструктурата и за развитието на благосъстоянието на гражданите на Ямбол. Така и в този конкретен случай за гласуването на дълга за конкретни обекти, ние ще дадем своето положително становище”. Това заяви на днешната сесия на ОбС председателят на групата на ГЕРБ Александър Стойков, декларирайки подкрепата на партията за предложението на кмета Валентин Ревански, предвиждащо тегленето на заем от 9 млн. лв. Ето какво каза той още: