Летящите коли пристигат, но с изключително висока цена

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

В последно време усилено се говори за летящи автомобили, като според някои това е следващата стъпка в транспорта, която неминуемо ще настъпи, макар и след години. Доклад на Fox Buisness показва, че когато това се случи, цените ще бъдат непосилни за голяма част от обществото.

Според калкулациите на Pentagon Motor Group, средната цена за летящите автомобили ще бъде по-висока от тази на хибриден суперкар като Ferrari SF90 Stradale например. Очаква се покупката на летящ автомобил да струва средно около 686 455 долара, докато тази на хибридното Ferrari достига 625 хиляди долара.

Освен закупуването на летящ автомобил, собственика му ще е съпътстван и с други разходи като например лиценз за пилот, застраховка, гориво и други подобни, чиято стойност лесно може да стигне 69 хиляди долара. С времето тези разходи най-вероятно ще намалеят, като за пример са дадени електромобилите, чиято стойност преди години беше доста по-висока от тази в момента.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арести за фермери, прибрали субсидии, без животни в обетите

Предотватена е измама за над 100 000 лева с евросредства за подпомагане на земеделието при специализирана операция на полицията в Сливен, съвместно с Държавен фонд „Земеделие“. Проверени са 13 регистрирани животновъдни обекта в общините Сливен, Тунджа и Гурково. Задържани са с полицейска мярка за 24 часа. В 12 от проверените […]