Най-скъпата кола в света пристига с гравирани часовници за нейните собственици

NetNews

Най-скъпата нова кола в света пристига с два гравирани часовника с имената на нейните собственици, като те могат да бъда ползвани като аксесоар за китка или поставяни на специално място в произведения в една бройка Rolls-Royce Boat Tail.

Както и преди ви информирахме, слухове разкриват, че собственици на струващия 28 милиона долара кабриолет са Джей Зи и Бионсе, а подобно на материалите в колата, така и тези при часовниците са одобрени лично от тях.

За да бъдат функционални, инженерите от двете компании са тествали часовниците в колата, като са направили специална поставка, която позволява те да показват точно време дори и да не бъдат използвани в рамките на 5 дни. Часовниците, които са направени от 18-каратово бяло злато са с големина от 44 милиметра, а на гърба на всеки от тях са гравирани имената на техните собственици и страничната част на колата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Игумен: Не се ваксинирайте, ще ви се появат люспи

В опит да убеди енориашите си да не се ваксинират срещу КОВИД-19, игуменът на манастир в окръг Нямц (Североизточна Румъния) им казал, че след ваксинацията по тялото им ще се появят люспи като при рибите, съобщава телевизия Диджи 24. Невероятното предупреждение на игумена е било заснето и бързо се разпространи […]