Потребители се оплакват от сериозен проблем с дисплеите на Samsung

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Редица собственици на смартфони Samsung от серията Galaxy S20 и Galaxy S20 Plus се оплакват от сериозни проблеми с дисплеите. Първоначално оплакванията бяха отправяни в различни социални мрежи и платформи, но вече могат да се намерят и такива в официалния форум за поддръжка на марката.

При по-голямата част от потребителите проблемът се изразява в премигване на екрана, което поетапно се превръща в петно с бял или зелен цвят, заемащо целия екран. Оплакванията датират още от месец май, а и дори преди това, като единственото решение към момента е подмяна на дисплея.

От Samsung все още не са отправили официална позиция по случая, но най-вероятно и това ще стане съвсем скоро. Според повечето потребители проблемът е по-скоро хардуерен и се изразява при устройства които не са изпускани, мокрени или повредени по някакъв начин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 храни, които подобряват храносмилането

За разлика от пробиотиците, които обогатяват чревната флора с добри бактерии само за кратко време, пребиотиците изхранват вашите собствени бактерии в дебелото черво, стимулирайки растежа на микрофлората те имат дългосрочен ефект. посочваме ви на кои храни да наблегнете, за да подобрите храносмилането. Орехи Те съдържат фибри и други пребиотични компоненти, […]