Топ 10 на най-секси геймърките в Twitch

NetNews

Именно хората от Twitch издигаха до върха зашеметяващи жени, които са известни и със своя изключителен външен вид. Повечето от тези дами имат цели армии от фенове. Сега Twitch избират 10 от най-ярките представители на красивата половина на човечеството, които вече са се превърнали в истински звезди в социалните мрежи за видео споделяне и гейминг.

mihalina_ Instagram | Twitch

Тази гореща дама е от Украйна, която не се интересува от игри и използва Twitch, за да популяризира личността си. Тя провежда онлайн разговори, по време на които не се колебае да се облича екстравагантно, което е напълно разбираемо – има какво да покаже момичето. Михалина също публикува подобно съдържание в своя инстаграм, за който са се абонирали над 750 хиляди души.

Карина / sharishaxd Twitch | Youtube

Карина стана едно от първите момичета, чиято слава донесе предаването и в Twitch. Преди няколко години нейната емоционална реакция на събития в Dota 2, привлече хиляди зрители в канала на момичето. Напоследък Карина не стриймва толкова често, както преди, и се държи по-спокойно. През 2021 г. обаче предаванията ѝ в потоците от GTA V привличат повече от хиляда зрители едновременно. Освен това момичето ръководи канал в YouTube, където говори за живота в Италия и изразява мнението си по актуални проблеми.

Tangerin Instagram | Twitch | Youtube

Напоследък Тангерин не е в Twitch толкова често, като се фокусира повече върху канала си в YouTube. Тя събра публика чрез предавания, в които момичето се облича като различни герои от видеоигри. В момента тя издава ASMR видео, най-популярното видео – впечатляващите 11 милиона гледания.

Сораби Twitch | Instagram

През 2015 г. тази дама се появи с идеята да организира собствени предавания, но първото преживяване беше неуспешно. Само десетина души гледат предаванията ѝ за стратегията за карти. Две години по-късно обаче момичето ревизира концепцията и започва да отделя повече време за комуникация с публиката, след което броят на зрителите се увеличава до няколко хиляди.

Мира Instagram | Twitch

Инстаграмът на Мира е пълен със снимки от различни части на света. Рускинята успя да посети САЩ, където разговаря с известни англоговорящи стримери и дори започна връзка с един от тях (Мич Джоунс). Фактът, че Мира спечели сърцата на не само рускоезичните, но и англоговорящите зрители, говори много. Момичето има не само красиво тяло, но и остър ум. В предаванията тя обича да философства и да спекулира по различни теми. Преди няколко години тя игра много добре в Hearthstone, което ѝ донесе популярност.

Pink_Sparkles Twitch | Instagram

Момичето е на не повече от 20 години. Играе League of Legends и често излъчва на живо. Истинското ѝ име е Изи. Много пъти е била забранявана в Twitch заради голота, но все пак се превърна в звезда.

Арина Бердникова | Архинян Instagram

Тази дама умело използва своята сексуалност, за да привлече публика. По време на предаванията тя често танцува, засяга пикантни теми и играе провокативни игри. Що се отнася до компютърните игри, тя се интересува от PUBG, CS: GO, Overwatch и други проекти, които всички са чували. Сесиите на Арина Twitch събират средно 6 хиляди души.

CinCinBear YouTube | Instagram

Притежава собствен онлайн магазин, продава собствени маркови артикули. Основно играе Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, World of Warcraft и Minecraft.

Тати Twitch | Instagram

Тати е бившият Gtfobae, един от най-скандалните стримери на Twitch. Отначало тя привлече вниманието с връзката си с популярни дотери – Alohadance и RAMZES666, а след това всички обсъждаха нейните разголени снимки, които бившият ѝ приятел качи в мрежата. След тях прилив на омраза се стовари върху Таня и тя реши да смени прякора си, за да се отърве от опорочената си репутация.

DizzyKitten Twitch | YouTube | Instagram

DizzyKitten вече е доста опитен потребител на Twitch. Отначало тя се интересува от World of Warcraft, но по-късно започва да провежда свои ASMR сесии. DizzyKitten винаги е очарователна. Момичето е оптимист, весело и отворено за своята публика. Това обаче не винаги ѝ е от полза: момичето страда от натрапчиви фенове в реалния живот.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Мутафчиев: Колеги са готови да започнат подписка за оставката на Минеков

Министърът на културата проф. Велислав Минеков трябва да се пребори за повече средства и да започне срещи с ръководствата на театрите в страната, за да се преодолеят проблемите. Това заяви в ефира на Нова телевизия Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България. Той посочи, че не иска да […]