Фотограф използва дронове за светлинно рисуване при снимки на Porsche (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Снимките на автомобили за рекламни кампании почти винаги включват различно осветление, стотици кадри и десетки прекарани часове зад компютъра и фотоапарата, за да изглеждат по начина по който ги виждаме ние. В този случай това също не е изключение, но вместо традиционно осветление, тук са използвани дронове, които да помогнат за създаването на интересни светлинни ефекти.

Кадрите са дело Бабер Афзал, като на тях можем да видим последното поколение Porsche Panamera, паркирано в пустиня. Както може да видите и във видеото, дроновете разполагат със специално осветление, което да създаде търсеният ефект, като след това кадрите са допълнително обработени, за да го подсилят.

Ако и вие се чудите как да направите добри снимки, за да покажете вашият автомобил в най-добра светлина, но пък не разполагате с толкова професионално оборудване и успехи, може да погледнете съветите, които ви дадохме преди време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ИТН: Много ниско ниво на общуване между депутатите и основно тези от ГЕРБ

Новината за оттеглянето на Слави е от няколко дни. Никъде в правовия свят по света, в устройството на една демокрация, обвързването с една институция и това да бъдеш депутат, не е задължително. Имаме много примери в световната история, при които политическият лидер не е бил действащ депутат. Г-н Трифонов винаги […]