Bugatti отзовава 77 автомобила

NetNews

Национална служба за безопасност на пътното движение в САЩ (NHTSA) обяви едновременно две сервизни акции за отстраняване на възможни неизправности в 77 автомобила на Bugatti от моделите Chiron, Chiron Sport, and Divo, произведени между 2017 и 2020 г.

В рамките на "голямата" кампания ще трябва да бъде надстроен софтуерът на електронната стабилизираща програма в 73 коли. Според NHTSA настройките на ESP не се връщат към стойностите си по подразбиране щом двигателят бъде изключен, което увеличава риска от катастрофа ако преди това шофьорът е избрал режим Handling Mode.

Втората акция засяга само 4 автомобила от моделите Chiron и Divo, произведени тази година. От NHTSA са установили, че лявата задна полуоска може да се скъса при по-големи натоварвания. Bugatti ще трябва да смени безплатно проблемния детайл с по-здрав.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов: Вярвам, че първите ваксини ще бъдат одобрени скоро

Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов участва във видеоконферентна среща на върха на ЕНП. Във фокуса на разговорите на лидерите на ЕНП бе предстоящото заседание на Европейския съвет на 10 и 11 декември, както и темите, които държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС ще […]