iPhone 13 може да получи Always On функция като при Apple Watch

NetNews

До представянето на новия iPhone 13 остават около два месеца, а слуховете покрай новите модели започват да стават все повече и повече. Последният такъв е относно функция, която компанията от Купертино въведе при своя Apple Watch Series 5 през 2019 година.

Благодарение на нов дисплей, който ще позволи променливо опресняване на честотата, новите флагмани на Apple също ще се възползват от тази функция. Благодарение на опресняване с честота от едва 1Hz, включеният дисплей щади батерията, като по този начин показва часа, капацитета на батерията, известия и други подобни.

Новите дисплеи най-вероятно ще се доставят от Samsung и ще позволят 120Hz опресняване на честотата, като то ще е запазено само за Pro моделите, заедно с още една камера, по-голяма батерия и някои други функции, които идват и на съответната по-висока цена.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Паметникът на Бузлуджа вече е недвижима културна ценност от национално значение

Специализиран експертен съвет за опазване на недвижимите културни ценности реши дом-паметникът на връх Бузлуджа да придобие статут на недвижима културна ценност от национално значение, съобщи БНТ. Това осигурява стабилна териториално-устройствена и юридическа защита на обекта и ангажира държавата в по-голяма степен да положи грижи за опазването на културната ценност. В […]