Iphone 13 Pro и Pro Max ще предлагат 1TB за съхранение?

NetNews

След като през изминалите два дни от Apple представиха новата версия на iOS и съобщиха за някои от най-интересните промени, които ще видим в нея, сега слуховете за новия iPhone 13 и неговите разновидности започнаха да стават все повече.

Според един от водещите анализатори Даниел Ийвс, следващото поколение на смартфона отново ще се предлага в четири варианта, като това включва iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Той твърди, че всеки един от моделите ще разполага с така наречения LIDAR, който до сега бе достъпен само при Pro версиите на смартфона. Към момента той не е широко разпространен в приложенията на Apple, но се очаква това да се промени и да извършва все повече функции.

Според Ийвс, новите Pro модели ще се предлагат във версии с 1TB пространство за съхранение, като това е двойно повече над максималния капацитет от 512GB в момента. Освен това, експерта заяви, че се очаква и вграждането на скенер за пръстов отпечатък под дисплея и завръщането на Touch ID.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тийнейджърка: Лео Ди Каприо е ужасен в леглото

"Лео ди Каприо може и да е "Вълкът от Уолстрийт", но в леглото е по-скоро куче…" – по този изключително груб начин започва скорошна статия, публикувана в "Page Six", определяща сексуалните умения на звездата като трагични. Публикацията, описваща злощастните изпълнения на артиста в спалнята, е в пълен разрез с широкоразпространената […]