Mini показа Cooper с вградена кафе машина

NetNews

Mini представи кабриолета Cooper S в Южна Корея, а дебютът му бе отбелязан с три специални модела, разработени с помощта на Starbucks. Колите които са представени на снимките, разполагат с вградена в багажника кафе машина и ще бъдат на разположение на няколко късметлии.

Mini + Starbucks Brewing Car, както всъщност е пълното име на модела на практика представлява обикновено Mini, каквото ние тествахме преди няколко седмици, но с добавена кафе машина от Starbucks в багажника.

От Starbucks съобщават, че 10 късметлии ще имат възможността да получат направено в колата кафе на посочена от тях локация, като заедно с това ще спечелят и подаръчна карта на стойност 100 000 Южнокорейски вона или около 86 долара.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КПКОНПИ провежда акция в Сандански

Акция на КПКОНПИ се провежда в Сандански в този час, предаде NOVA. Тя е по повод съмнителна обществена поръчка за сметосъбираща техника. Процедурата е била проведена по време на мандата на предишния градоначалник Кирил Котев и е за 700 000 лв. Закупени са четири машини втора употреба за сметосъбиране, които […]