Porsche смята летящите автомобили за атрактивни, но скъпи

NetNews

В последно време няколко марки представиха планове за летящи автомобили и темата започна да става все по-интересна за редица производители и инвеститори. Последната голяма марка, която се изказа по темата бе Porsche.

Според представители на германската марка, въздушните таксита могат да се превърнат в реалност за всички, но за това ще са нужни пионери, които да разполагат с постоянство, дълбоки джобове и чувство за отговорност. Освен това безопасността и приемането на идеята от хората също ще играе много важна роля.

Проучване на марката е показало, че индустрията ще се нуждае от инвестиция от поне 20 милиарда долара, като половината от тях ще са нужни още преди първите комерсиални полети да бъдат осъществени.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха мъж, откраднал две моторни резачки

33-годишен от с. Хайредин е задържан за кражба, извършена в селото на 5 юли, съобщават от ОД на МВР. Според сигнала за случая, подаден в РУ – Козлодуй, от работилница в населеното място били откраднати две моторни резачки. Полицаите се заели с издирването и скоро влезли в дирите на извършителя […]