TAG Heuer пусна смарт часовник в стил Супер Марио на цена от $ 2150

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Швейцарската компания TAG Heuer, специализирана в производството на луксозни ръчни часовници, пуска нов лимитиран смарт часовник Tag Heuer Connected, украсен с логото на популярната игра Super Mario. Новият модел работи под Wear OS и струва 2 150 долара. Базовият модел Tag Heuer Connected се продава на дребно за 1 800 долара.

Според разработчиците от TAG Heuer Марио ще поздравява потребителя всяка сутрин и когато собственикът на часовника достигне 25, 50, 75 и 100 процента от целевия брой стъпки, героят също ще отговори с анимации от вселената на Марио (Super Mushroom, Tube или Superstar).

В допълнение към анимацията, на самия корпус на часовника ще се появят елементи, свързани с играта – специална форма на бутоните, лого под формата на корона и градация на панела, боядисани в червено. Буквата „М“ ще бъде гравирана върху каишката на часовника. На гърба на кутията Tag Heuer Connected ще се покажат надписите TAG Heuer x Super Mario Limited Edition.

Часовникът ще има достъп до Google Assistant и ще проследява физическата активност с помощта на фитнес инструменти. Часовникът Super Mario Mario Tag Heuer е с диаметър 45 мм и тежи 86 грама с гумена каишка. Часовникът има клас на водоустойчивост от 5 ATM. Автономната работа се осигурява от акумулаторна батерия с капацитет 430 mAh.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ученици изработват паметник на дядо Добри

Ученици от професионалната гимназия по каменообработване в село Кунино изработват паметник на дядо Добри, българския дарител за реставриране и поддържане на множество християнски храмове. Гимназията е единственото каменоделно училище на Балканите и второ в Европа, а проектът предвижда паметникът да бъде преместен в софийски парк, след като бъде завършен, предаде […]