Tesla търси шофьори за тест на автопилота си в Европа

NetNews

Очаква се през това лято от Tesla да покажат усъвършенствания си автопилот, който на практика позволява автономно шофиране и да го представят в Европа. Системата, която вече е налична в Америка ще бъде активна и на Стария континент, като все още ще бъде в изпитателна бета версия.

Именно заради това от Tesla вече търсят тестови шофьори, които да бъдат в автомобила, когато той е с пуснат автопилот и да се намесват при нужда. Обявата, която бе разпространена от Electrek показва, че от компанията на Мъск търсят хора за тест в Париж, Милано и Барселона.

В текста не се съобщава нищо относно това какви умения са нужни, като единствено се споменава, че се търсят мотивирани хора за тестване на всички налични и бъдещи функции на автопилота по пътя към напълно автономно шофиране.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивш служител на ГДБОП и ДАНС си говори с Господ и иска 100 000 евро за промяна на мярка

АКФ показа в първо разследване как бивш служител на ГДБОП и ДАНС иска за промяна на мярка в специализирания съд. Става дума за Емил Пасков, който се представя като адвокат „Емил“. Разговорът се води между него и Ивайла Бакалова относно приятелят ѝ – ресторантьорът Веселин Денков. Осем месеца мъжът лежи […]