Volkswagen вече продава и GTI велосипед

NetNews

Когато чуем за GTI модели на Volkswagen обикновено се сещаме за някое от поколенията на Golf или пък Jetta, ако сте привърженици на този тип купета. Оказва се обаче, че трите букви могат да бъда срещнати и върху други превозни средства на марката и то на две гуми.

Германците показаха GTI брандиран велосипед, който струва 850 долара и съвсем скоро ще влезе в продажба. Планинското колело разполага с 29-цолови гуми и червени капли, които контрастират с тъмносивата рамка.

Можем да открием още хидравлични спирачки, както и 27 скорости, дело на Shimano. Алуминиевата рамка разполага с амортисьори в предната част, а различни елементи като текстури на пчелна пита, лепенки и емблеми GTI могат да бъдат срещнати на няколко места по нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

А1 България е отличена за "Компания - приятел на детето"

А1 получи признание за цялостната си политика в подкрепа на децата в България. Сертификатът отчита не само дейността на компанията за децата на служителите, но и за децата в България, нуждаещи се от приемна грижа или достъп до технологии. Подкрепата на А1 за приемните родители и отглеждането на изоставените деца […]