Тити Папазов с лоша новина за баскетболния Левски

NetNews

Константин Папазов призна официално, че договорът на компанията Лукойл с баскетболния Левски е изтекъл. „Сините“ допуснаха тежка загуба с 40 точки от украинския Прометей и отпаднаха от квалификациите на Шампионската лига снощи.

„Факт е, договорът с Лукойл изтече, много вероятно е да не бъде подновен. Отборът е Левски. На този етап още нямаме потвърждение, говорили сме с много компании и вярвам, че сме на прав път. Аз съм отговорен човек и докато нямам 100% сигурност в бюджета, няма как да подписваме договори с чужденци. Докато от българите има разбиране, изчакване, при чужденците е бизнес и не може да се рискува подписването на скъпи такива. Но съм оптимист, вярвам, че ще има резултат“, заяви Папазов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

С повече ученици стартира учебната година в община "Тунджа"

С нова полудневна детска група в с. Роза, нова професионална специалност в Обединено училище „Васил Левски“ с. Тенево и изцяло обновена сграда на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Бояджик ще започне учебната 2021 – 2022 г. в община „Тунджа“. Първокласниците са общо 123. Учениците от І до VІІ клас в общинските училища са общо 812, а от VIII до ХII клас - 116 ученици. На този етап са записани общо 928 ученици, спрямо 915 ученици през предходната учебна година.