Това е жената до Михаил Билалов (СНИМКА)

NetNews

След като се сдоби с мястото на водещ в „Стани богат“ Михаил Билалов все по-често приковава вниманието върху себе си и все повече е тема на разговор. Това, което се случва в личния му живот също е доста любопитно, пише Шоу Блиц.

Около Нова година актьорът запозна голямата си дъщеря с приятелката си – сценаристката Ваня Николова, а това става възможно, след като наследницата на Билалов пристигна в родината, за да посрещне празниците с близките си.

Екранният Джаро от хитовия сериал „Под прикритие“ публикува интригуваща снимка от Бузлуджа, която посетил с любимите си жени, а също и редица планински селца.

Любопитна подробност е, че червенокосата приятелка на Билалов, която е автор и продуцент на шоуто „Тройка по никое време“, както и на предаването „Сблъсък“, по-рядко застава пред фотообектива, тъй като е свикнала да диктува нещата зад камерата.

„Познахте ли къде сме? Въпрос за първа сигурна сума“, написа Билалов под кадъра и за своя изненада получи серия от отговори.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Калъчев: На Омикрон и 1000 единици антитела са му малко

Броят на положителните проби на Омикрон у нас расте прогресивно. Специалистите очакват още в края на тази седмица новият вариант да стане доминиращ в страната. По колко проби правим за установяване на Омикрон? „В ситуацията на сега започващия пожар няма какво да мерите антителата, слагайте бустерни дози“, посочи собственикът на […]