Това е жената до Симеон от „Игри на волята“ (СНИМКИ)

NetNews

Безспорно един от най-интересните участници в "Игри на волята" този сезон е Симеон Станкович, който беше по-познат до скоро като Отшелника. Водещите на предаването дори го нарекоха супергерой. Още във визитката си Симеон сподели, че женският сокол Хариет е съществото, което е до него през половината му живот. Но, оказва се, че има и една дама, която е част от живота му доста дълго време вече. Това е приятелката му Христина, пише Шоу Блиц.

View this post on Instagram

Публикация, споделена от Come here often?? (@h.r.i.s.i)

View this post on Instagram

Публикация, споделена от Anani Lubenov (@anani_lubenov)

И за разлика от Симеон, който не е толкова активен в социалните мрежи, приятелката му Христина, която е таекуондо състезател и тиктокър, има над 35 хил. последователи.

Именно в TikTok тя разкри и дали го ревнува. Отговорът ѝ е категорично "НЕ". "Аз съм горда жена, с естествена красота и не мисля, че която и да е участничка в "Игри на волята" ме превъзхожда с нещо", заяви тя във видео. От снимките ѝ в Instagram пък виждаме, че освен любовта към спорта, със Симеон споделят и поне още една страст – тази към соколите.

View this post on Instagram

Публикация, споделена от Come here often?? (@h.r.i.s.i)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Паргов: Директорът на Столичния инспекторат не е милиционер, нито пазвантин

Директор на Столичния инспекторат не е нито милиционерска, нито пазвантска длъжност. За нея трябва експертиза, каквато новоназначеният Ивайло Иванов, уволнен неотдавна от поста главен секретар на МВР, не притежава. Това заяви председателят на БСП – София Калоян Паргов по повод назначаването на бившия главен секретар на МВР Ивайло Иванов за […]