Тодор Тодоров: Като министър Цветанов не допускаше политически чадър

NetNews

Криминалният психолог Тодор Тодоров, който е водач на листата на "Републиканци за България" за Враца, отговори на горещите въпроси в предаването "120 минути" по бТВ към кандидатите за депутати в 46-ото Народно събрание.

Попитан защо е избрал да се занимава с политика, Тодоров отговори: "Приех предизвикателството да стана политик, защото не бих искал да остана един зрител отстрани или хейтър зад клавиатурата. Години чакаме законови регулации и за нашата професия и това ще е шанс да постигнем необходимите промени." "Имал съм и преди много предложения, които съм отказвал. Цветан Цветанов го познавам повече от 20 години. Когато беше министър на вътрешните работи, работехме страшно много, никога не е имало чадър за този или онзи. И повечето случаи, които бяха много тежки и социално отговорни, бяха успешни. Има неща, които са се случвали извън него. Аз съм психолог и му вярвам." На въпрос какво мислите за "модела бизнес – партия", тъй като стана известно, че Републиканци за България се спонсорира от успешния български бизнесмен Павел Вълнев, Тодоров отговори: "Всичко до момента в област Враца правим с общи усилия, не сме усетили помощ от някой бизнесмен. Но предизборната кампания току-що започна. В парламента има много бизнесмени и в това няма нищо лошо. Доколкото знам г-н Вълнев не може да участва нито в законодателната, нито в изпълнителната власт." Тодоров отговори и на въпроси с какви имоти разполага.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕП гласува за свалянето на имунитета на каталунските лидери

Европейският парламент ще гласува през първия ден от пленарната сесия свалянето на имунитета на тримата сепаратистки лидери от Каталуния – Карлес Пучдемон, Тони Комин и Клара Понсати. Докладчик по случаите е българският евродепутат от групата на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки, предаде БНР. Искането за сваляне на имунитета на […]