Той рови в телефона ви? Това е сигнал за скрити психологически проблеми

NetNews

Проучванията показват, че 34% от дамите и 62% от господата проверяват телефона на половинката си. Причината за това съвсем не е само ревността. Оказва се, че зад това поведение стоят някои психологически проблеми, които са в основата на нездравото любопитство и грубо нахлуване в личното пространство на партньора.

Ето кои са 7-те скрити психологически проблема, които може да има вашият партньор:

1. Ниска самооценка:

Хората, които ровят в телефона на любимия човек, смятат, че не го заслужават и той може да намери някой по-добър. Те се чувстват недостойни и се страхуват да не бъдат изоставени. Ниската им самооценка им пречи да бъдат щастливи и води до влошаване на връзката.

2. Обмисляне на изневяра:

Не рядко, когато човек подозира партньора си, самият той планира или вече е извършил предателство.

3. Проблем с доверието:

Възможно е партньорът ви да е параноичен и да не може да се доверява. Той очаква непрекъснато да го предадете и търси „улики“ срещу вас. Когато не намира такива, започва да си фантазира и да ви обвинява безпочвено.

4. Липса на здравословни граници:

Всеки един от партньорите трябва да уважава личното пространство на другия и да не прекрачва границите. Този, който непрекъснато дебне и слухти около вещите на другия, няма никакви задръжки, морал и достойнство.

5. Липса на внимание:

Лошата комуникация води до подозрения и съмнения. Партньорът, който се нуждае от повече внимание, започва да търси причините за поведението на другия.

6. Незрялост:

Вместо да пита, вечно съмняващият предпочита да получи желаната информация подмолно и скрито. Той не е готов да си изясни отношенията с другия и показва явна незрялост. Възможно е просто да не е способен на сериозна връзка.

7. Изгаряща ревност:

Ревнивецът иска постоянни доказателства за вярност и държи да проверява партньора си по всички възможни начини. Не би се спрял да рови във вещите му и се вкарва в невероятни филми за предполагаема изневяра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нови протести във Франция

Големи протести се провеждат във Франция, съобщи France 24. Действията са срещу планирания закон за глобална сигурност. Днес са задържани над осемдесет души. Основната демонстрация е в Париж. Шествието критикува решения на френския президент Еманюел Макрон. Демонстрации има в няколко града. Това са Лион, Страсбург, Лил и Бордо. Новият закон […]