Тома Биков: Радев е виновен за политическата ситуация сега

NetNews

Дебат ще има, иначе друго няма какво да се случи. Днес ще изпълним формално процедурата с импровизация. Това заяви пред НС депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Днес народните представители ще гласуват решение, с което да приеме отказът на депутата от „Има такъв народ“ Пламен Николов да е премиер.

"Такава ситуация, в която министър-председател да се откаже по лични причини, в последните 140 години няма. В парламента са се клели Петко Каравелов, Стамболов… а тук имаме човек, който се отказва по лични причини", каза още той.

"Трябваше да влязат вътре и да видят каква подкрепа имат, а след това да се премине към втория мандат. Това се е случвало винаги", допълни Биков.

"Ще покажем какъв кабинет бихме предложили и ще върнем мандата. Очевидно е че нямаме подкрепа, но не само ние – никой няма подкрепа", коментира депутатът.

"Всички партии носят отговорност за случващото се, от ГЕРБ стоим настрани от тези разправии", съобщи народният представител от ГЕРБ.

"Смятам, че президентът Румен Радев е отговорен за тежката ситуация, той работеше от години по това, което се случва сега", разкри Биков.

"Сега е решил да обединява партиите с КСНС, който не свиквал през последните две години в най-тежките кризи. Докато Радев е президент, ситуацията ще бъде като в момента, завърши Тома Биков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Куче помогна на жена да избута кола от водата (ВИДЕО)

По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на жена да избута кола, заседнала в наводнена улица в Глазгоу, Шотландия. Този момент попадна на видео, което бързо стана популярно в социалните мрежи. Спрингър шпаньолът се опита да помогне на собственичката си Лори Гили. Колата трябваше спешно да бъде спасена […]