Тошко Йорданов: Гешев смята закона Магнитски за нещо по-маловажно от едни чорапи

NetNews

Обявяването на българите, попадащи под ударите на закона Магнитски, поне там шест човека, между които, разбира се, Делян Пеевски и Васил Божков, особено за Пеевски, за който се правеха, че не съществува, та след този акт на САЩ, наблюдавахме една постоянна постоянна и тъпа картинка – българската прокуратура се чуди как да се завърти, в коя посока, и да се направи на невидяла, недоразбрала, късно научила или работеща, ама нещо не го обявила. Това каза Тошко Йорданов по Телевизия 7/8.

Например човекът Гешев е ходил в Пловдив да се види с бития продавач на чорапи. Прекрасно. Това щеше да е наистина прекрасно, ако преди това прокуратурата беше влязла в офисите на посочените от американците фирми. Но той отиде да се види с човека, дето го биха за чорапите, като това си е, МВР може да се справи прекрасно с това. Но, разбира се, законът Магнитски и посочените фирми са нещо много по-маловажно от едни чорапи, каза още Тошко Йорданов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ИТН в Ямбол с инициатива „Малкият и среден бизнес срещу кризата”

Среща със собственици на ресторанти, барове, кафенета, хотели, магазини организира идния вторник, 8 юни, ПП „Има такъв народ” в Ямбол. Във форума ще участват някои от ключовите фигури на формацията - Тошко Йорданов, Мика Зайкова, Ивайло Кожухаров и Златомира Мострова.