Тошко Йорданов за Дончева: Грозна работа

NetNews

"Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна".

Това коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който тази вечер беше в Чирпан по повод празниците за Съединението, предаде БНТ.

"Деянието не е за похвала – от там нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това", подчерта Йорданов.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори:

"Има странно съвпадение кога се случи това – когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време. Сега – дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето в страни от обществото са лесно манипулируеми, не знам, затова си има разследващи органи".

"Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", заяви още Йорданов.

"Така или иначе, за първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият ѝ проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха", допълни Йорданов.

Той коментира и скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН, с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, размахвала е едни листчета с едни цифрички", заяви Йорданов.

"Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човека, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа", каза още Йорданов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясен Петров през сълзи: Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров бе много щастлив и емоционален след победата с 1:0 над Литва в квалификационен мач за Мондиал 2022. Специалистът е на мнение, че тимът ни заслужава подкрепа. “Знаех, че ще е много трудно. Момчетата много искаха тази победа. Мисля, че се представихме на добро […]