Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират

NetNews

Тошко Йорданов с нова атака към ПП: Петков и Василев политически ни рекетират

Снимка: БГНЕС

„Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху „Има такъв народ“, върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми.

Още по темата

10 апр 2022 17:15

133

10 апр 2022 17:02

42

10 апр 2022 16:12

47

10 апр 2022 08:01

52

Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който пристигна в Министерски съвет за участие в коалиционния съвет, съобщава БГНЕС.

„Позволяват си да правят намеци, че там има някаква далавера. Това решение е по идея на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактиран лично от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с ИТН. Това не е далавера, а наказателна операция за тези фирми“, каза още Тошко Йорданов.

Той потвърди, че „Има такъв народ“ стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за БНБ, след като по-рано Андрей Гюров и премиерът Кирил Петков съобщиха, че кандидатът на „Продължаваме промяната“ се оттегля от надпреварата заради разцеплението в коалицията по темата.
 

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Коя е най-добрата възраст за раждане?

На каква възраст е най-добре да станем майки — на 18, на 25, на 40? Това е толкова индивидуално, че мненията винаги ще са различни и спорни – всеки би изтъкнал плюсове и минуси в полза на тази или онази възраст, би привел личен опит. Истината е, че няма никаква […]