Транссексуалната Симона: Мога да бъда още по-добре изглеждаща жена!

NetNews

Симона Галинова е кандидат са титлата "Мис Плеймейт". Необичайното при нея е, че тя се е родила като мъж, но още на 16-годишна възраст усетила, че е различна и започнала да поготвя тялото си за смяна на пола. Днес е на 23 години и е транссексуална жена, която счита себе си за изключително красива. Ето какво каза Симона пред сайта Лупа.бг.

– Здравейте, Симона! Вие сте първата в историята транссексуална жена, която ще се бори за победата в конкурса „Мис Плеймейт“. Какво ви мотивира да се запишете за участие?

– Титлата “Мис Плеймет” е признание за най-сексапилна жена в България, а това винаги ми е е допадала доста. Смятам, че имам всички качества за нея. Затова реших да се явя на кастинг.

– Как определяте шансовете си за първото място?

– Шансовете ми да спечеля са големи, но и другите момичета заслужават. Все пак – надявам се аз да спечеля.

– Какво ще направите, ако спечелите?

– Победата ще ми помогне да докажа, че различните в България – такава като мен, могат да постигнат доста, особено в конкурс като “Мис Плеймейт”.

– Кога разбрахте, че сте жена в тяло на мъж?

– Още като дете го почувствах. От съвсем малка усещам себе си като жена.

– Как родителите ви приеха факта, че се усещате и искате да сте жена? Подкрепиха ли Ви?

– Родителите ми винаги са ме подкрепяли. Приеха ме съвсем нормално, не са имали нищо против. Те просто искаха да бъда щастлива и наистина им благодаря.

– На колко години направихте интервенцията? Колко време трае подготовката преди операцията?

– Първо започнах с една доста дълга хормонална терапия. Разбира се – след консултация с лекар и под негов контрол. След което просто реших да се подложа и на операция за смяна на пола.

– Колко корекции бяха необходими за да постигнете резултата, който сте искали? Може ли да ни разкажете малко повече, защото у нас все още тези операции за смяна на пола не са толкова популярни?

– Както казах, започнах с хормоните и с времето започнах да се фенимизирам доста. След което започнах с филърите, както и уголемяване на бюста, а накрая дойде и физическата смяна на пола. Възстановяването обаче е по-бавно.

– Защо избрахте Бразилия за интервенцията? Нямахте ли доверие на родните лекари?

– Моя позната (тя не е българка) се беше подложила преди години и ми препоръча точно Бразилия. Послушах съвета ѝ и останах доволна.

– Приблизително колко пари излиза една такава смяна на пола?

– Доста.

– Изглеждате доста добре, но знам, че за поддръжката на една жена са необходими не малко време и средства. На вас какво Ви коства?

– Много повече отколкото на една истинска жена.

– С какво се занимавате?

– За момента си стоя вкъщи и се пазя. Все пак сме в локдаун и спазвам мерките, които са наложени.

– Как минава един Ваш ден?

– Минава спокойно с грижа и внимание към мен самата.

– Как се виждате след 10 години?

– Още по-добре изглеждаща и успяла Жена!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ювентус привиква Куадрадо на важни преговори

Ръководството на Ювентус започна преговори за подновяване на договора на десния халф-бек Хуан Куадрадо, съобщава торинската медия "Tuttosport". Шампионите искат да задържат 32-годишния колумбиец и след изтичане на договора му, който е до юни 2022 година. Южноамериканеца е в клуба от лятото на 2016 година. От началото на този сезон […]