Тръмп заяви, че резиденцията му във Флорида е била обискирана от агенти на ФБР

NetNews

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че резиденцията му Мар-А-Лаго във Флорида е била обискирана от агенти на ФБР. Според американски медии агентите са извършили разрешен от съда обиск, свързан с евентуално неправилно боравене с класифицирани документи, които са били изпратени в Мар-А-Лаго, предаде Нова ТВ.

Самият Доналд Тръмп се е намирал в Ню Йорк по време на претърсването. Той определи акцията като прокурорска грешка и мрачни времена за страната му.

През февруари Националният архив на Съединените щати съобщи, че е възстановил 15 кашона с документи от имението на Тръмп във Флорида, сред които имало строго секретни текстове, които той взел със себе си след поражението си на изборите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мъж и жена се удавиха в морето в Бургаско

Мъж и жена се удавиха в морето в Бургаско, съобщиха от полицията. На 8 август в Районно управление-Несебър е получено съобщение за удавен мъж, чието тяло се намира на плажната ивица пред почивна станция „Слънчев бряг“ към Министерски съвет в курортния комплекс. Установено е, че тялото е на 30-годишен молдовски […]