Тръмп обеща: Кандидатирам се пак за президент през 2024 г., няма друг вариант!

NetNews

Доналд Тръмп заяви, че ситуацията в САЩ не му оставя друг вариант, освен да участва в президентските избори през 2024 г.

"Не мисля, че ще имаме избор. Това е позорно", отговори бившият президент на САЩ пред Fox News на въпрос за негово възможно участие в следващата кампания за Белия дом.

Тръмп отново нападна президента Джо Байдън за начина, по който стана изтеглянето на американските военни от Афганистан, като го нарече "най-големият срам в историята на страната ни".

"Когато погледнете Афганистан и какво се е случило там – смърт без причина, просто без причина…", каза той.

По думите на Тръмп родителите на военните "искат да разговарят с мен – не искат да говорят с Байдън, те са просто опустошени".

"Стига се до момент, в който наистина няма да имаме избор", добави бившият президент за изборите през 2024 г.

75-годишният Тръмп каза също, че не счита Байдън (78 г.) за достатъчно компетентен за тази длъжност, както и че настоящата администрация засилва разделението в американското общество.

"Те продължават да твърдят, че искат да обединят хората, че искат да са обединяващи. Но те не са приобщаващи. Те са много, много разделящи", добави Тръмп.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съвместна гръцко-българска подготовка на Специалните сили

Формирования от специалните сили на България и Гърция проведоха от 5 до 11 септември 2021 г. съвместна подготовка на територията на южната ни съседка. Участниците придобиха компетентности в основните дисциплини за операторите в Силите за специални операции (ССО), а именно медицинска, инженерна, огнева и тактико-специална. Всеки от четирите модула на […]