Турски аптекар намери 10 000 евро и издири в България собственика на парите

NetNews

Управителят на аптека в Одрин Айтач Яшин намери 10 000 евро в обекта и тръгна да дири собственика им, предаде 24rodopi.com.

Той изгледал записите от охранителните камери и така стигнал до бизнесмена от България Фаик Донат., който изпуснал парите, докато купувал лекарства. На записа се виждало как Фаик вади от чантата си кредитна карта, за да плати сметката, но не забелязва как от чантата изпадат парите, пишат турските медии.

Яшин успял да се свърже с нашенеца, който пътувал вече за България и дори не подозирал, че е загубил голяма сума пари. „Всички казват, че турците са надеждни хора. Самия аз се уверих в това днес. Много съм щастлив“, казва Фаик Донат.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЮНЕСКО решава културно наследство ли е украинският борш

ЮНЕСКО е решил да разгледа, прилагайки спешна процедура, кандидатурата на борша за включване в списъка с нематериалното културно наследство на човечеството, предаде АНСА. Кандидатурата е била издигната от Украйна през 2019 г. и веднага е била оспорена от Русия, която претендира, че гастрономическият специалитет е руски, а не украински. Тя […]