Търговете по ЗОП – порно категория „Кастинг“ епизод 2

NetNews

За да се подготвите за търг, е добре да намерите в нета филми от категория „Кастинг“. Ясно е, че трябва да сте готови да се предложите, за да продадете – така е навсякъде. Но ако в повечето случаи е достатъчно просто да се задоволи клиентът то при обществените поръчки трябва да се демонстрира и доста ентусиазъм. Имитирането на оргазъм е задължително и личи ли си, че преигравате може и да не получите ролята. Гледайте внимателно професионалистите и се учете. Препоръчва се порното, защото голям пропуск в ЗОП е липсата на стандарти за ентусиазма, който трябва да се показва при осъществяването на френска любов. Франкофоните да не подскачат – нямам нищо против французите. Нито пък против любовта.

Някои ще кажат, че този ги пише тези работи, защото не може да се докопа до държавната баница. Прави са – не мога, а ако се бях докопал, нямаше да ги пиша. Повече обаче ме притеснява, че сексът се разпространи много надолу в йерархията и вече навлезе сериозно и в частния сектор, а аз съм от хората, на които не точно в това ни е силната страна и ставаме неконкурентни.

Ето и пример – ще събарят и строят наново „Къщата с ягодите“. За съжаление на кибиците, Валентин Златев няма да бъде герой. Не защото искам да му се подмазвам и очаквам да ми подхвърли някоя троха, а защото наистина смятам, че участниците в оргията са други. Инвеститорът не е длъжен да разбира от земетресения и реставрации, като не рядко инвеститор има лоша идея. Съвременният идол Илон Мъск има, освен брилянтни, и лоши та чак идиотски идеи.

Проектът е посредствен – стойността на нова къща е по-ниска, отколкото на реставрирана, има по-евтини варианти да се реновира, а и оказва негативно влияние на имиджа на инвеститора. Порнозвездите са някакви посредствени проектанти и служители в общинския бардак, на които се старая да не запомня имената. От известно време чета как тази красива, но леко запусната къща не могла да се оправи с пластична хирургия – не могло с малко силикон, ботокс, диети, спорт… Трябвало да се смени с друга, млада. Ама толкова млада, че направо бие на педофилия. Когато, вместо да се ограмотяваш професионално, от години си изкарваш хляба предимно със секс услуги, губиш компетентност. Такива анонимници, а не личности от заглавните страници, са виновниците секторът да се е превърнал в Содом и Гомор. При тях не става въпрос за Ромео и Жулиета, няма любов, само пошло желание да задоволят някого без дори някой да ги кара и то обикновено за жълти стотинки.

––––––––

Иван Кирмин има над 25-годишен опит в сферата на строителството на жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения. Управлявал е процеси във всички фази на строителните проекти – предпроектни проучвания, проектиране, финансиране, строителство, продажби.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Депутатите отхвърлиха предложението да се договори доставка на „Спутник V“

Парламентът отхвърли предложението на най-голямата опозиционна партия правителството да има право да преговаря за доставка и на руската ваксина „Спутник V“. Министерският съвет да предприеме всички необходими действия за провеждане на своевременни консултации с Европейската комисия с цел проучване на възможността за покупка на ваксини, които са получили разрешение за […]