Убитата в Тервел имала ограничителна заповед срещу бившия си мъж

NetNews

Жената, която бе убита тази сутрин в Тервел, е имала ограничителна заповед срещу бившия си съпруг от 2017 година.

Това съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев на брифинг.

Още по темата

28 дек 2021 15:15

45

Именно бившият съпруг – Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години, е заподозрян за убийството и в момента е издирван от Окръжната прокуратура и ОД на МВР в Добрич.

Мъжът е нарушавал ограничителната заповед, за което е бил санкциониран.

Жертвата, на 45 години, е пребита до смърт на улица „Черно море“ в Тервел, където след подаден сигнал от граждани около 8:00 сутринта е открито тялото й.

Престъплението е извършено с особена жестокост, каза окръжният прокурор. Наказанието е от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, предаде БТА.

Предполагаме, че след два сутрешни разговора по телефона са се срещнали. Възникнал е скандал между тях и убийството е извършено на улицата, заяви Радослав Бухчев.

Събрани са достатъчно данни за извършителя. Има свидетели, доказателства и видеозаписи на движението на жертвата и убиеца малко преди престъплението. Все още е трудно да се посочи причината за убийството, каза окръжният прокурор.

Извършват се редица оперативно-издирвателни мероприятия, в които участва и контингент от жандармерията във Варна. На изходите на Тервел и Добрич се осъществява пропускателен режим чрез полицейски КПП-та. Проверяват се всички автомобили.

Мъжът е строителен работник на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сексуален тормоз: Жена изнасилвала трима поредни съпрузи

Жителка на Тернопол в Украйна беше осъдена на 150 часа общественополезен труд за домашно насилие над бившите си съпрузи. В периода от 24 ноември 2019 г. до 24 май 2020 г. подсъдимата е извършвала системно психологическо и физическо насилие над последния си съпруг, обиждала го е с нецензурни думи, заплашвала […]