Убита ли е жената, чийто труп бе открит бе открит в Приморско

NetNews

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта ѝ в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно. Въпреки, че до тялото е намерена чантичката ѝ с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният ѝ телефон.

Вчера жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка ѝ сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в Реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане – на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж, съобщава Флагман.бг. Според медията жената е Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Африка без Пригожин. Как ще се отрази това на Русия?

Цялата западна преса коментира предполагаемата смърт на Евгений Пригожин – лидера на частната военна компания „Вагнер“. Един от въпросите, който особено вълнува журналисти и експерти, как кончината на Пригожин ще се отрази на присъствието на Русия в Африка. Кремъл се опитва да засили влиянието си в африканските държави, на фона […]