Убиха британски милионер с нож в дома му

NetNews

Сър Ричард Сатън, един от най-богатите британци, е бил убит с нож в дома му. Милионерът е притежател на няколко елитни хотела в Лондон, предаде БНР.

Сър Ричард Сатън, на 83 години, е починал от прободни рани в дома му край Джилингъм в графство Дорсет. Жена на около 60 години също е пострадала при инцидента и е в болница в критично състояние.

Състоянието на бизнесмена и семейството му се изчислява на 310 милиона паунда и сър Ричард е бил на 435-то място в списъка на богатите британци на вестник „Сънди таймс“ през 2020 година. Арестуван е 34-годишен мъж от Джилингъм по подозрения в убийство.

Полицията на графство Дорсет съобщи, че арестуваният мъж и жертвата са се познавали отпреди. Около имота на милионера има полицейски кордон, води се разследване на случая.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Един убит и шестима ранени при стрелба в мебелна къща в САЩ

При стрелба в мебелна къща в град Браян в американския щат Тексас бе убит един човек, а шестима бяха ранени. Нападателят е работил във фирмата. Той бе заловен след кратко преследване, предадоха световните агенции. Трагедията се разиграла около 14,30 ч. местно време. Четирима от ранените са в критично състояние. Не […]