Ужасяваща трагедия в живота на звезда от НБА

NetNews

Звездата на Минесота Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс разкри, че през последните месеци трагедиите в личния му живот се изсипват една след друга. 25-годишният център е загубил цели 7 роднини, които са починали вследствие от усложнения след заразяване с коронавирус. През месец април майката на Таунс – Джаклин, също не успя да се пребори за живота си.

"Трябваше да преживея много, всичко започна с майка ми. Снощи получих обаждане и разбрах, че съм загубил чичо си. През последните седем месеца съм видял много ковчези. Много от роднините ми бяха заразени с COVID-19. Все още търся отговори и се опитвам да разбера как да ги предпазя от всичко това. Поемам голяма отговорност да държа семейството си добре информирано за проблема и да правя всичко необходимо, за да запазя роднините си живи", каза баскетболистът пред ESPN.

Двукратният участник в "Мача на звездите" също така добави, че и баща му е бил заразен с COVID-19, но, за щастие, е успял да го пребори.

"Винаги се усмихвах, когато виждах майка ми по трибуните. Беше страхотно да знам, че тя ме гледа как играя. Отсега нататък ще ми бъде трудно, не знам дали баскетболът ще ми служи като терапия отново. Но, все пак, той ми дава шанс да изживея отново хубавите спомени", призна Таунс.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

US посолството в Берлин: Спрете "Северен поток-2"

Посолството на САЩ в Берлин прикани германското правителство да спре строителството на оспорвания газопровод "Северен поток-2", който ще свързва Русия с Германия, предаде ДПА. "Сега е моментът Германия и ЕС да призоват за мораториум върху изграждането на газопровода", казва Робин Куинвил, шарже д'афер в американското посолство в Берлин пред днешното […]