Ужасяващи подробности за убийствата на Юмер и Теодора

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Голям е обемът от дейностите, които извършихме. В хода на разследването беше установено, че останките на жертвата са държани в офис, който в момента не е обитаем. След видео наблюдение в близост до мястото в канализация са установени вещи. В продължение на няколко дни разследване със специална техника са намерени зъб и част кост. След експертизата стана ясно, че те са на жертвата Теодора Бахлова. Това съобщи директорът на ОД на МВР ст. комисар Калоян Калоянов, цитиран от Burgas24.bg.

Информацията бе оповестена на брифинг, даден от административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас прокурор Георги Чинев, прокурор Маринчев и шефа на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоянов,

"В помещение близо до това място беше установено и оръжие, с което е направено убийството на Юмер, както и телефон, с който е извикан там. СИМ карта от този телефон е използвана единствено за извикване на среща на мъжа. Тази карта е била активна 3 години, но е използвана само и единствено за извикване на жертвата", разкри комисар Калоянов.

"Детайлите са много важни, защото без тях не може да се установи. Открит е и електрически саблен трион, намерен в междуетажна площадка в кооперацията, която е обитавана от Деян Дичев. В триона е намерена тъкан, за която е установено, че е на Юмер Мехмед. Нож, който съответства на марката на този трион, е намерен в автомобила на Рагевски", каза още прокурор Георги Чинев.

Прокурор Маринчев обясни, че мотивът за убийствата е спор от имуществен характер. Жертвата Теодора Бахлова е търсила обвиняемия Рагевски за връщане на имущества.

До този момент обвиняемият Рагевски не дава никакви обяснения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кузманов вече е полуфиналист в Барселона

Димитър Кузманов официално ще спори за място на финала в турнира на червено в Барселона от сериите Challenger, след като преодоля с лекота руския си опонент Теймураз Габашвили, научихме от БНТ. Българинът изгуби само два гейма в хода на мача и така не даде никакъв шанс на бившия №43 в […]