Ускоряват процедурата по преместване на Бюрото по защита

NetNews

Указът за публикуване на Закона, с който Бюрото по защита се мести към правосъдния министър, е подписан. Предстои законът да бъде публикуван в "Държавен вестник" и да влезе в сила през следващата седмица.

"Аз съм заявил, че служителите, които желаят и които показват необходимите професионални качества, включително и ръководителят на Бюрото, могат да продължат да изпълняват своите задължения. Така, че по тези въпроси сме разговаряли. Определени са хората от страна на министерството, а вече и от страна на прокуратурата, които ще участват в приемо-предавателната дейност и, пак ви казвам, имам амбицията всичко това да бъде направено за броени седмици, а не в течение на месеци, така че да може дейностите на Бюрото да продъжат ефективно", заяви служебният министър на правосъдието проф. Янаки Стоилов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Къде е най-скъпо и най-евтино при съседите

Багерите още не са пристигнали да изкопаят основите, но продажбата на луксозни жилища, които ще бъдат построени на мястото на някогашното атинско летище, вече върви с пълна сила. На брега в предградието „Елиникон" ще бъде издигнат цял комплекс от хотели, търговски и конгресни центрове, места за спортуване и за прекарване […]