Установиха убит ли е с нож в устата музикантът от село Трънак

NetNews

Ужасяващи подробности за мистериозната смърт на музиканта Мюрен Халил от руенското село Трънак. 50-годишният мъж бе намерен мъртъв – с нож в устата, в петък сутринта в дома му. Зловещата находка бе открита от съпругата му, пише Флагман бг.

Двамата работели в местното училище СУ „Димитър Полянов“. Както всяка сутрин, така и в петък двамата са закусили, след което тя е тръгнала за работа.

Мюрен започвал малко по-късно от нея. Останал вкъщи да свърши покъщна работа. В 8 ч. трябвало да бъде на работа, но така и не се е явил, не отговарял и на телефонните обаждания.

Към 09:00-09:30 ч. съпругата му се е прибрала в семейния им дом, за да провери какво се случва. Гледката, която е заварила, била повече от ужасяваща. Мюрен е лежал на леглото с нож в устата, забит в гърлото.

Веднага на място са изпратени служители на РУ-Руен, както и криминалисти от Бургас, за да разследват случая.

Първоначалните версии бяха две – убийство или самоубийство. При огледа обаче не са установени следи от насилие.

Категорично е доказано, че се касае за самоубийство.

Цялото село Трънак е в шок от новината за кончината на Мюрен. Според хората не е възможно мъжът да посегне на живота си.

Описват го като изключително весел човек. Не са запознати и да е имал проблеми.

Финансово бил добре, припечелвал допълнително като музикант. Имал оркестър и свирел по сватби. Синът му пък няколко години е бил в чужбина.

„Такова нещо не сме виждали и във филм на ужасите. Все сме чували за самоубийство, но по такъв жесток начин да сложиш край на живота си – не можем просто да го проумеем как е възможно.

Много жалко, съпругата му е съсипана, единственият му син също. Тази година трябваше да направи сватба, а сега погреба баща си. Голяма мъка, голяма“, каза съсед на семейството.

Единственото притеснение на Мюрен е било дали ще успее да приключи с ремонта на къщата до сватбата.

„Смяташе, че няма да свари, въпреки че събитието е в края на октомври т.г. Ние все го успокоявахме.

Все пак той е човекът с най-много опит, присъствал е на стотици сватби, знае каква организация се изисква. Щеше да успее.

Едва ли е това причината за фаталното решение. Жалко, че няма да види сина си като младоженец“, сподели още съседът на Мюрен.

Погребението на 50-годишния мъж е било в събота. Не само жителите на с. Трънак, но десетки хора и от съседните села са дошли, за да го изпратят в последния му път.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Първа група от туристи пристигнаха на Еверест

Първа група от туристи пристигна на Еверест, съобщи ТАСС. Районът не е приемал посетители от година. Това стана, след като Непал затвори върха. Сега пристигнаха първите шестнадесет катерача. Сред тях е и принцът на Бахрейн. Той е обявил, че ще опита да покори върха. Очаква се много желаещи да пристигнат […]