Участвам в тези избори не заради политиката, а заради политиките за хората – обръщение на Станчо Ставрев, водач на листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Ямбол

NetNews

Уважаеми жители на Област Ямбол,

Приятели,

Работата ми в местното самоуправление, в образованието, в социалните услуги, в общностната подкрепа и целия спектър на хуманитарните дейности ми дава възможността да формулирам каузи и приоритети, които искрено и истински вярвам, че могат и трябва да бъдат част от новия национален идеал. От новия път на развитие на България. Сред тях са безплатните детски градини; равният достъп до образование, интегрираните услуги за деца и семейства; целодневната организация на образователния процес с безплатно обедно хранене; децентрализирано професионално образование в партньорство и близо до бизнеса; безплатна детска млечна кухня с патронажна грижа и педиатрична консултация; равният достъп до услуги за детето и семейството и в малките населени места; превръщането на читалищата в общностни центрове с широки възможности за подкрепа; осигуряването в клубовете на пенсионера на среда и грижа, близки до социалните услуги; гъвкавата и пълноценна помощ в домашна среда за възрастните и хората с увреждания; достоен живот за младите, за децата и семействата, за трудещите се, за възрастните и за хората с увреждания… И още толкова неща, които заедно с вас сме усетили за нужни, заедно сме изстрадали и преживяли.

Защото смислените политики се правят не на жълтите павета, а там, където е реалният живот – по осеяните с дупки селски и градски улици и пътищата, за които държавата нехае с ясното съзнание, че те не са по възможностите на общините; около тъжните и празни училищни сгради; в болниците, в които медиците изнемогват заради безумното управление на КОВИД кризата; до бизнеса, който не знае да вярва ли вече на тази държава и на какво може да се надява; при възрастните, които очакват преизчисляване на пенсиите; при децата и техните родители, на които принадлежи бъдещето на България.

Уважаеми жители на Област Ямбол,

Приятели,

Участвам в тези избори не заради политиката, а заради политиките за хората. Заради новия път на развитие на Родината, заради новите национални цели и приоритети, заради новия национален идеал.

За Достойна България!

С уважение:Станчо Ставрев

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Защо мозъкът ни се радва на музиката, разкри ново проучване

Взаимодействието между слухови и наградни мозъчни вериги е в основата на удоволствието от музиката. Системата за възнаграждение на мозъка участва във всеки процес, в който изпитваме мотивация. Комуникацията между слуховите вериги и наградните вериги в мозъка е причината, хората да намират музиката за доставяща удоволствие според ново изследване, публикувано в […]