Участвам в тези избори не заради политиката, а заради политиките за хората – обръщение на Станчо Ставрев, водач на листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Ямбол

NetNews

Уважаеми жители на Област Ямбол,

Приятели,

Работата ми в местното самоуправление, в образованието, в социалните услуги, в общностната подкрепа и целия спектър на хуманитарните дейности ми дава възможността да формулирам каузи и приоритети, които искрено и истински вярвам, че могат и трябва да бъдат част от новия национален идеал. От новия път на развитие на България. Сред тях са безплатните детски градини; равният достъп до образование, интегрираните услуги за деца и семейства; целодневната организация на образователния процес с безплатно обедно хранене; децентрализирано професионално образование в партньорство и близо до бизнеса; безплатна детска млечна кухня с патронажна грижа и педиатрична консултация; равният достъп до услуги за детето и семейството и в малките населени места; превръщането на читалищата в общностни центрове с широки възможности за подкрепа; осигуряването в клубовете на пенсионера на среда и грижа, близки до социалните услуги; гъвкавата и пълноценна помощ в домашна среда за възрастните и хората с увреждания; достоен живот за младите, за децата и семействата, за трудещите се, за възрастните и за хората с увреждания… И още толкова неща, които заедно с вас сме усетили за нужни, заедно сме изстрадали и преживяли.

Защото смислените политики се правят не на жълтите павета, а там, където е реалният живот – по осеяните с дупки селски и градски улици и пътищата, за които държавата нехае с ясното съзнание, че те не са по възможностите на общините; около тъжните и празни училищни сгради; в болниците, в които медиците изнемогват заради безумното управление на КОВИД кризата; до бизнеса, който не знае да вярва ли вече на тази държава и на какво може да се надява; при възрастните, които очакват преизчисляване на пенсиите; при децата и техните родители, на които принадлежи бъдещето на България.

Уважаеми жители на Област Ямбол,

Приятели,

Участвам в тези избори не заради политиката, а заради политиките за хората. Заради новия път на развитие на Родината, заради новите национални цели и приоритети, заради новия национален идеал.

За Достойна България!

С уважение:Станчо Ставрев

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо мозъкът ни се радва на музиката, разкри ново проучване

Взаимодействието между слухови и наградни мозъчни вериги е в основата на удоволствието от музиката. Системата за възнаграждение на мозъка участва във всеки процес, в който изпитваме мотивация. Комуникацията между слуховите вериги и наградните вериги в мозъка е причината, хората да намират музиката за доставяща удоволствие според ново изследване, публикувано в […]