Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до близките на кмета на Загреб

NetNews

Кметът на София Йорданка Фандъкова е изпратила съболезнователно писмо до близките на кмета на Загреб Милан Бандич.

Ето какво пише тя в него:

"С голяма тъга научих за загуба на моя колега и приятел Милан Бандич.

Бих искала да изразя най-искрените си съболезнования на семейството и близките на г-н Бандич и съпричастността си към огромната тъга в този труден момент.

Като кмет с шест манадата и реализирал едни от най-успешните и мащабни проекти начело на неговия Загреб, Милан Бандич ще остане в историята на хърватската столица с безспорните си победи и активната си дейност.

В рамките на управлението си като кмет на Загреб той спечели уважението на своите партньори, остави следи в развитието и облика на хърватската столица и заслужено се радва на подкрепата на жителите на града.

Връзките, които изградихме и успешното сътрудничество между София и Загреб се дължат на неговия беспорен професионализъм, визионерство и общото ни разбиране за постигане на резултати и взаимно доверие.

В нашите мисли и молитвите си, София е със семейството и близките на Милан Бандич. Скърбим заедно с жителите на Загреб – каузата, за която той ежедневно работи."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горски служители гониха бракониери из гора във Врачанско

През последния месец горските инспектори на мобилен екип – Мездра към РДГ – Берковица са задържали 8 автомобила на нарушители в горите, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите (ИАГ). Екип на Регионална дирекция по горите – Берковица е устновил група системни нарушители в момент на незаконна сеч на дървесина в […]