Фенове на „Сам вкъщи“ разкриха защо Кевин е забравен у дома

NetNews

Преди цели 30 години малкият Кевин Маккалистър остана самичък у дома на Коледа в превърналия се в празнична класика филм "Сам вкъщи" (1990). Сега фенове на култовия филм смятат, че са открили истинската причина близките на малчугана да заминат и да го забравят, пише в. "Дейли стар", цитиран от Нова телевизия.

Вероятно сте сред феновете на лентата, режисирана от Крис Кълъмбъс и сте я гледали безброй пъти през изминалите три десетилетия. Можете ли обаче с ръка на сърцето да признаете, че сте напълно наясно защо 8-годишният Кевин, в чийто образ се превъплъти Маколи Кълкин, се озова в ситуацията да остане напълно сам у дома на Коледа, след като голямото му семейство потегля без него на празнично пътуване към Париж?

Ако откровено признаете, че и до ден днешен за вас остава загадка защо симпатичният малчуган беше забравен сам вкъщи, някои по-наблюдателни фенове, макар и 30 години по-късно, смятат, че са намерили обяснението.

Всеки почитател на "Сам вкъщи" помни сцената в началото на филма, в която Кевин е изпратен в стаята си, след като се е скарва с брат си Бъз, докато вечерят пица. Бутилка газирана напитка се разлива по цялата маса и настава бъркотия, докато семейството се опитва да почисти всичко. Фенове с "орлово око" споделят в Twitter какво са забелязали по време на тази хаотична сцена.

Почитателите са установили, че докато разчиства бъркотията, бащата на Кевин случайно грабва самолетния му билет и го изхвърля заедно със салфетките. Именно тук по-бдителните фенове успяват да зърнат билета в кошчето, но кадърът се сменя толкова бързо, че на останалите спокойно може да бъде простено, че са го пропуснали.

На следващия ден, преди близките на Кевин да се отправят към летището, съседско дете случайно е включено в преброяването, което е друга причина те да помислят, че той е сред тях. Това е най-очевадната улика защо малчуганът остава сам у дома на Коледа, но липсващият билет също така помага да се обясни защо никой не е забелязал по-рано, че Кевин го няма.

"Гледал съм "Сам вкъщи" около един милиард пъти, но едва наскоро разбрах, че билетът на Кевин се е озовал в кошчето и затова никой не е разбрал по-рано, дори на летището, че той липсва", споделя фен на филма.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Долф Лундгрен се ожени за младото си гадже (СНИМКИ)

Актьорът Долф Лундгрен, който е на 63 години, се оженил за 24-годишната си възлюбена Емма Крокдал, съобщава изданието Page Six. Той качи снимка от Лос Анджелес с брачна халка на безименния пръст на лявата си ръка. Двамата обаче, не бързат да обявят официално, че са минали под семеен покрив. View […]