Фернандеш се съгласи с феновете: Не сме достойни да носим фланелката на Юнайтед

NetNews

Бруно Фернандеш прие позицията на феновете, че футболистите не са достойни да носят фланелката на Манчестър Юнайтед. Това се случи след загубата с 0:4 от Брайтън.

След последния съдийски сигнал феновете на Юнайтед скандираха към футболистите обиди и това, че не са достойни да носят екипа на легендарния тим.

„Това, което направихме, както аз, така и останалите, наистина не бе достатъчно, за да носим тази фланелка. Съгласен съм с феновете ни, защото просто не бяхме на необходимото ниво.

Те ни надиграха. Винаги имаха решение на ситуациите. Пресираха ни повече и заслужаваха този резултат. Много неща се объркаха, вероятно от всичко по малко. Липсваше ни качество и характер. Победата им е заслужена, а ние заслужаваме да бъдем на позицията, на която се намираме“ заяви Фернандеш.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Манолова: Социалната политика на четворната коалиция е катастрофа

„Продължаваме промяната“ излъгаха избирателите – обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но не само го запазиха, но и го надграждат, не така си представяха хората промяната, нищо не се е променило“, коментира в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, Мая Манолова, лидер на „Изправи се.БГ“. Според нея […]