Филип Буков се подигра на Людмила от „Ергенът“ (ВИДЕО)

NetNews

Людмила от „Ергенът“ е мишена №1 за зрителски хейт в нета, а всички се чудят едно: Как е възможно да е още в шоуто? Мнозина не проумяват защо тя остана толкова дълго, а други стойностни участнички, борещи се за сърцето на Виктор си тръгнаха отдавна, при положение, че напоследък контактите ѝ с Виктор са доста ограничени. Той не я кани на лични срещи, не демонстрира близост и дори интерес към нея. Самата тя също не изглежда особено впечатлена от него, но е доста активна в скандалите с Александра. Смело можем да твърдим, че колкото и дълго да остане, тя едва ли ще спечели сърцето на първият Ерген у нас.

Това обаче не ѝ пречи да иска да „стреля“ по други известни и красиви мъже в страната ни, в случая – Филип Буков. Участничката в „Ергенът“ очевидно е фен на актьора, но той на нея… не особено. Или поне така изглежда от негов отговор на неин коментар в TikTok. Оказва се, че Людмила е писала коментар на Филип, че е тренирала цели три години, „когато била в пети клас“.

@philipbukov Reply to @lusmilka1 ♬ original sound – Philip Bukov

Филип на свой ред ѝ отговори иронично: „Като дете веднъж играх шах“.

Последва обаче друго видео на Филип, в което звездата искрено се чуди на кого му прилича Людмила, отбелязва vbox7. „Гледам и се чудя… дали пък не е роднина с Баба Яга?“.

@philipbukov #stitch with @ergenutofficial #ерген #ергенът #ergenut #bukovphilip #filipbukov #филипбуков ♬ original sound – Philip Bukov

Актьорът от известно време се забавлява с коментарите на свои почитатели в социалните мрежи относно „Ергенът“ и редовно споделя своето мнение за участничките и развоя на събитията в романтичното риалити. Буков, който в момента е една от звездите в сериала „Татковци“ на bTV дори стига до там, че подкрепя предложенията на приятелите си онлайн да бъде „Ергенът“ във втория сезон на любовното шоу.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Проф. Попов: Путин разклати устойчивостта на Вишеградската четворка

„Ставаме свидетели на известно разглобяване на една от най-устойчивите регионални групи в Европа – Вишеградската четворка, заради войната на Владимир Путин в Украйна. От 1991 година насам Полша, Унгария, Чехия и Словакия показваха, че е възможна консолидация на национални интереси и да се открие регионален интерес, благодарение на който се […]