Филип Станев: Приличаме на едно животно от детско филмче

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Ако вие не желаете тази актуализация, защо не го заявите, а си играем на реплики-дуплики", попита депутатът от ИТН Филип Станев от парламентарната трибуна.

"Много ви моля, умолявам ви всички, включително и колегите от БСП и ДПС, нека да работим. Трети ден боксуваме като джипката на Борисов в кал, а тя никога не е боксувала толкова лошо", каза още депутатът.

"Не искам да ви предизвиквам с остроумие, но нека да работим. Господин министъра (Асен Василев б.р.), тези които желаят актуализация на бюджета нека да я направим", призова още Филип Станев.

"Приличаме на едно животно от детско филмче "Джейми и вълшебното фенерче", имаше едно животно бутни-дръпни, напред-назад. Престанете", емоционално завърши депутатът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дъщерята на Алекс Сърчаджиева я остави безмълвна (СНИМКА)

София, дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, разплака мрежата с последните си действия. Чаровното момиче изглежда не е прежалила своя баща и умили всички с това, което направи. Нейната майка също остана безмълвна, а сълзите започнаха да се стичат като водопад, след като видя колко много тъгува София за […]