Филмите на голям екран в Ямбол 13-19 май

NetNews

Програма на Кино „Елит“ – Ямбол за 13-19 май 2022:

ПОДПАЛВАЧКАТА

Дати: 13-19.05.2022

Час на прожекциите: 20:15

Цена на билетите: 8,00 лв.

Един от най-обичаните бестселъри на ненадминатия майстор на страховитото Стивън Кинг оживява на голям екран в нова впечатляваща адаптация от продуцентите на Невидимия. Напрегнатият фантастичен трилър разказва историята на момиче с невероятната дарба да създава огън с ума си, което се бори да разбере себе си и да защити семейството си от сенчеста правителствена агенция, която иска да я залови и контролира.

БЯГСТВО

Дати: 13-19.05.2022

Час на прожекциите: 16:00

Цена на билетите: 8,00 / 7,00 лв.

Това е премиерата на третия филм на режисьора Виктор Божинов. След „Възвишение“, достигнал до 141 672 зрители в кината и „Голата истина за група Жигули“, с бокс офис от над 1,4 милиона лева и близо 154 000 зрители, сега вижте филмът „Бягство“, който се очаква да продължи положителната тенденция за касов и зрителски успех на Божинов.

В „Бягство“, група приятели се местят в изоставено селище в Родопите. Те пушат трева, слушат музика и практикуват биологично земеделие. В един момент към тяхната група се присъединява млад непознат. Дани не само е избягал от рехабилитационен център за наркозависими, но също така знае повече, отколкото трябва. Започва лов на беглеца, последван от безмилостен конфликт, който заплашва с пълно унищожение.

„Бягство“ е вълнуващ трилър за конфронтацията на две коренно различни групи млади хора. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. Могат ли два свята да съжителстват заедно на подобно място и какво се случва, тогава когато те се сблъскат?

ДОКТОР СТРИЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА 3D

Дати: 13-15.05.2022

Час на прожекциите: 13:30; 18:00

Дати: 16-19.05.2022

Час на прожекциите: 18:00

Цена на билетите: 10.00 / 8,00 лв.

Най-голямата заплаха за нашата вселена е… той самият.

Доктор Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия. Неспособен сам да се справи със задачата да овладее излезлия от равновесие всемир, Стрейндж се обръща за помощ към живеещата в изгнание и бореща се със своите собствени вътрешни демони, бивша Отмъстителка Уанда Максимоф (Елизабет Олсън) – Червената вещица. Двамата се сблъскват с редица препятствия и противници, сред които някогашният ментор и майстор на мистичните изкуства Карл Мордо (Чуетел Еджиофор), безсмъртното древно създание Шума-Горат и с може би най-голямата заплаха за вселената до момента – покварената версия на самия Доктор Стрейндж.

ПИНОКИО – ИСТИНСКА ИСТОРИЯ

Дати: 14-15.05.2022

Час на прожекциите: 12:00

Дати: 16-19.05.2022

Час на прожекциите: 14:30

Цена на билетите: 8,00 / 7,00 лв.

Младият Пинокио, придружен от коня Тибалт, бяга от своя гениален създател Джепето, за да опознае света. Скоро се присъединява към пътуващия цирк на мошеника Мангиафуоко и се превръща в главната атракция.

Докато представленията в цялата страна са разпродадени, Котката и Лисицата ограбват домовете на зрителите. Макар за полицията основният заподозрян да е Пинокио, той дори не знае за грабежите – пред очите му е само Бела. С помощта на Лусилда той иска да стане живо момче и да спечели любовта на живота си.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Петков: В US Treasury казаха специално името на Пеевски като един от тримата в списъка „Магнитски“

„В US Treasury казаха специално името на г-н Делян Пеевски като един от тримата, които са в списъка „Магнитски“, заяви премиерът Кирил Петков от парламентарната трибуна. Той сподели, че когато се е срещнал с представители на Министерството на финансите в САЩ, те са споделили, че „Магнитски“ като прилагане в чужда […]