Флорентино Перес назначава избори за президент в Реал Мадрид

NetNews

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал от Избирателния съвет да открие процедура за избор на президент.

"Президентът, след като изслуша Съвета на директорите, който бе проведен днес, и в съответствие с член 38, раздел Б от правилника на Реал Мадрид, поиска от Изборната комисия да започне процедурата за свикване на избори за президент и съвет на директорите“, се казва в официалното изявление на клуба.

Перес ще се кандидатира за нов мандат, но този път може да има съперници. Енрике Рикелме вече обяви своите намерения да се впусне в битката за президентския пост на Реал Мадрид, а Висенте Болуда също възнамерява да участва на изборите.

Последните избори с гласуване в Реал Мадрид бяха през 2006 година след напускането на Флорентино Перес, който беше президент на клуба между юли 2000 и февруари 2006 година. Тези избори бяха спечелени от Рамон Калдерон, който подаде оставка през януари 2009 година. След това бяха свикани избори, на които Флорентино Перес беше единственият, който се яви и започна своя втори мандат. До този момент срещу него не са се изправяли конкуренти. Той беше преизбран без избори през 2013 и 2017 година, тъй като нямаше алтернатива.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Мъж получи клип с прелюбодейство на жена му, изпрати ѝ мутри

Клип, на който е запечатана изневяра на съпругата в известно семейство в Сандански, се върти апокрифно, като преди да бъде разпространен е изпратен и на измамения съпруг, съобщи Struma. com. Цяла седмица под сурдинка санданчани коментират случая. Виждайки кадрите, на които е записано как жена му прави орална любов на […]