Фойерверки държаха отбора на ЦСКА буден до 02:00 часа на базата в Панчарево (ВИДЕО)

NetNews

Фенове на Левски тази нощ спретнаха шумно светлинно шоу за футболистите на ЦСКА на базата в Панчарево. За това алармираха от Борисовата градина.

„В разрив с всички разбирания за феърплей, група „сини” фенове пуснаха заря в 2:00 часа през нощта над базата на ЦСКА в Панчарево“, написаха във Facebook от „червения“ клуб.

„Армейците“ заявиха също така, че победата на терена не бива да идва на всяка цена, защото все пак става въпрос просто за спорт, в които битките се водят на терена.

От лагера на Левски все още няма реакция по случая.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fvideos%2F707059877197110%2F&show_text=true&width=269&t=0″ width=“269″ height=“591″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Как да ядем сладко и да отслабваме

Ендокринологът, диетолог Олга Павлова разкрива как можете да отслабнете, без да изключвате сладкиши от диетата. Лекарят обясни, че е важно сладкото да се раздели на два вида, пише dariknews.bg. Първите са сладкишите със захар и бяло брашно. Ако човек с нормална кръвна захар иска да отслабне, той може да хапва […]