Фотографи „хванаха“ новото Audi A4, какво знаем за него?

NetNews

Фотографи на AutoExpress публикуваха снимки на тестов прототип на новото Audi A4 Avant, което вероятно ще дебютира в началото на следващата година. Шестото поколение на модела е изцяло покрито с камуфлаж, но все пак показва познати форми с още повече ръбове и остри линии. Моделът ще запази и MLB платформата на която е построен настоящия момент, както и някои от двигателите.

Това което знаем е, че от Audi ще заложат на двигатели с вътрешно горене и основно ще разчитат на 2.0-литровите бензинови и дизелови мотори. Те вероятно ще бъдат причислени към така наречените меки хибриди и ще получат 48-волтов стартер-генератор. Плъг-ин хибридни версии също ще бъдат налични, а вероятно в малко по-далечно бъдеще ще видим и изцяло електрически модел, базиран на А4.

Дизайнът ще е в типичния за Audi стил, а най-големите промени ще се крият в светлините и броните, които ще издават А4 В10. Очаква се интериорът също да е доста променен с ново разположение на уредите, още повече сензорни екрани, както и минималистичен лост за превключване на скоростите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Нови три кораба със зърно потеглиха от Украйна

Още три кораба със зърно са потеглили от Украйна, съобщи турското министерство на отбраната, цитирано от телевизия ТРТ Хабер. В съобщение в социалните медии министерството посочи, че в рамките на сделката за зърнения коридор през Черно море от пристанище Одеса са потеглили два плавателни съда, а от пристанище Пивденний – […]