Франк Лампард: За мен беше чест и привилегия да водя Челси

NetNews

Бившият английски национал Франк Лампард коментира освобождаването си от мениджърския пост в Челси. Той беше уволнен днес заради неубедителното представяне на лондончани в първенството.

"За мен беше чест и привилегия да водя Челси, клубът, който беше част от живота ми в продължение на много години. Искам да благодаря на феновете за подкрепата, която ми оказаха в последните 18 месеца. Надявам се, че те знаят какво означава това за мен. Когато приех позицията бях наясно, че няма да е лесно. Гордея се с постиженията ни, както и с играчите от школата, които направиха първите си крачки в Челси.

Те са бъдещето на клуба. Разочарован съм, че нямах достатъчно време. Благодаря на господин Абрамович, на съвета на директорите, играчите, щаба и всички в Челси за самоотвержената работа в тези сложни времена. Желая успех на клуба в бъдеще", написа Лампард.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скок на новозаразените, но от рекорден брой тестове

Вчера бяха регистрирани 772 нoви случая на коронавирус от нaпрaвeнитe общо 13 540 тecтa. Според Единния информационен портал това прави съc 651 случая повече от прeдния дeн. 3 263 от тестовете са по метода PCR и от тях 359 са положителни. В същото време са направени 10 277 бързи антигенни […]