Футболистите на ЦСКА прибират 1 милион при влизане в групите на Лигата на конференциите

NetNews

Футболистите на ЦСКА ще играят за 1 милион лева отборна премия за класиране в груповата фаза на турнира Лига на конференциите. Бонусът е същият като този, обявен и заработен от състезателите през миналата година, когато ЦСКА нахлу с гръм и трясък в същинската фаза на надпреварата, елиминирайки много силния тим на Виктория Пилзен след победа с 3:0 на реванша в София. Сега играчите на червените могат да си поделят същата сума, ако отстранят Базел.

За достигането до плейофите от турнира футболистите на ЦСКА ще получат 300 000 лева отборна премия. Те си заслужиха бонуса за преодоляването на съперниците във втория и третия кръг.

Днес в клуба ще разберат за колко мача ще бъде наказан левият краен защитник Брадли де Нойер, който получи червен картон след срещата със Сейнт Патрикс за сдърпване със съперников състезател.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Крум Дончев: Един орган да отговаря за пътната безопасност

„В България проблемът с пътната безопасност е размит. Той се разпределя върху прекалено голяма част от институциите.“ Това мнение изрази пред БНР Крум Дончев, бивш автомобилен състезател, бивш депутат от БСП и член на Националния съвет на БСП. „Трябва да се направи централизиране на отговорността – един орган да отговаря […]