Футболист от Efbet лига пита шефовете за пари и го наказаха

NetNews

Скандал с наказан футболист гръмна в Пирин (Благоевград). В навечерието на мача с Лудогорец в Разград (0:4) от групата на „орлетата“ беше изваден титулярният вратар Максим Ковальов, което взриви недоволството на ултрасите и предизвика разнопосочни коментари. Вината за случилото се бе хвърлена върху управителя на клуба Атанас Дафинов.

В профила на тартора на фракцията „Пирин SS” Константин Капчин се появи чат с украинеца, в който футболистът дава своята версия за конфликта. „Наказан съм. Отстраниха ме, защото попитах кога ще започнат да се изплащат дълговете. Ръководството на отбора ми каза кой съм аз, за да питам за парите“, обяснява му Ковальов.

Спортният директор на Пирин Николай Петрунов беше лаконичен пред struma.bg: „Наказан е за разваляне на дисциплината. Санкцията важи само за мача с Лудогорец“.

От днес Ковальов отново ще тренира със съотборниците си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“

Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“. Премиерата е на 20 октомври в Смолян, а на 26 ноември – в „Театро“ – София, съобщават организаторите, предава БТА. По думите им зрителите ще се запознаят с истинския Ненчо, а не фокусника и комика, познат от екрана, ще разберат какво […]