Футболна съпруга поиска бебе във „Фермата“

NetNews

Една от участничките в риалитито „Фермата“ сподели най-съкровената си мечта, а порой от сълзи замъгли очите ѝ. Футболната съпруга Теодора поиска бебе от съпруга си – бившия играч на „Локо“ и „Берое“ Танко Даков, от когото има дъщеря.

„Пожелавам на себе си, на моя мъж и на нашата Ема късмета да си имаме още едно детенце“, каза развълнувана собственичката на бижутериен бизнес в Чикаго.

Откровението тя направи по време на обичая „Вотиви“, при който всеки трябваше да на изпише с пирон изображение върху тънък лист ламарина, символ на най-искреното му желание. Красивата Цвети, която събира мъжките погледи в стопанството, също поиска скоро да роди, а червенокосата майсторка на керамика и майка на близначки Ралица – да срещне мъж, който да я обича.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Манолова за махането на шефа на ДАТО: Крайно време беше

Министерският съвет реши да махне шефа на Агенцията за подслушване (ДАТО).Крайно време беше! Седмици наред хората от офиса на Изправи се.БГ получавахме писма с официални твърдения от службите, че не сме били обект на подслушване. После влязохме в парламента и комисията на Хаджигенов установи точно обратното – не само ние, […]